Kiukkosten sukuseura Etusivu
Uutisia
Ilmoituksii ja kauppalopoi
Tiedotteita ja kehotuksii
Yhteystiedot
Yhdistyksen perustamiskirje ja säännöt
Kiukkosten historiaa
Kiukkosten kuva-alpumit
Tarinoita muistista - ja hatusta
Suvun suurnaisia ja -miehiä
Kiukkoset evakossa
Linkkilöi muihin paikkoihin
Lähetä sähköposti
Palaute


KIRJAUTUMINEN »
Kiukkosille tiedoksi! Ja toiveeksi!


Terve kaikille

Kiukkosen sukuseuran sivut ovat Jjo jonninmoisessa vaiheessa netissä.

Mutta:
Työ on kesken sillä tähän nettisivuhankkeeseen tarvitaan kaikkien Kiukkosten panosta ja apua.
Tarvitsemme lisää sisältöä, tekstejä ja kuvia.
Siis kunnon sualkkunoita = tarinoita.
Sivuilla on mm. yhteinen  albumi ja valokuva-albumit kaikille suvun jäsenperheille, jotka niitä haluavat niin, että muutkin niitä voivat katsoa.

Sitten täällä on paikka näille tarinoille ja muisteloille, joita ottaisin  mieluusti vastaan.

Valokuvia olisi hyvä ryhtyä skannaamaan ja käsittelemään oikeaan muotoon mikä on jpeg-formaatti. Kuvain leveys pitäisi säätää kuvaohjelmalla niin, ettei se  ole yli 700 pikseliä eli noin 4-6 senttiä leveydeltään, silloin kuvat ovat koossa, jossa ne aukenevat netissä.
Valokuvaamosta tai omasta kamerasta saatuja digikuvia ei pitäisi lähettää sellaisenaan ne kun ovat liian suuria tiedostoja ja tukkivat postini.

Nyt aluksi kaipaisin sukujen "suurhahmojen"  kuvia.ja muisteloita  jos muitakin kuvia on niin hyvä. Lähettäkääpä myös kuva omasta perheestänne ja muistakaa panna mukaan kuvateksti jossa on ainakin kaikkien kuvatusten nimet ja missä työ nyt asutte (paikkakunta).

Voisivatko arvoisat  Kiukkosen sukuseuran jäsenet myös päivittää tietojani siitä missä määrin eri sukuhaarat ovat harrastaneet sukututkimusta ja saako sen tiivistyksiä sähköisessä muodossa käýttöön, onko sukupuita piirretty yms. 

Olisin tosi iloinen jos aluksi vaikka perhekunnat nakkaisivat minua tarinoilla  eli noin 2000-6000 merkkiä on maksimitta, en siis mongu laajaa ja perusteellista historiikkia, vaan tarinaa - vähän kuin pakinaa, mutta Kiukkosista. Ajatus ettei oltaisi liian virallisia ja totisia!

Kaikkien muidenkin kontribuutiot otetaan vastaan.
Olkaa hyvä ja katsokaa mitä siellä on ja antakaa palautetta niin osaamme toimia vieläkin paremmin. Levittäkää sanaa muillekin; soitelkaa omaan porukkaan ja kertokaa tästä!.

Jos on sivuista kysyttävää vastaan mielelläni ja kertoilen  miten tämä homma hoituu, pidän vaikka pikakurssin - jos halutaan.

JA VIELÄ: jos teillä on Kiukkosten sähköpostiosoitteita niin lähettäkää myös miulle,
Saan sanaa eteenpäin.
Kiitos!

Kauan eläköön Karjalan heimon Kiukkosten suku!

Terveisin
 
Veli-Antti S.

20.05.2013 14:46
Veli-Antti Savolainen
Takaisin